Welcome and write a bit about you. /Vitajte a napíšte niečo o sebe/
+8
Tadeasek
dagi
Renatap
pedimi
adkava
thunderdragon
martina
Admin
12 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Welcome and write a bit about you. /Vitajte a napíšte niečo o sebe/
Hi!
Here you can introduce you !
My name is Mira,and I am 41! I am from Slovakia and live in small town Bytča!My family includes: Me,my dear husband his 19 year son and our sweetie Timotej-4!I am addicted to scrapbook 2 years and designing from september 2008!
Ahoj!
Tu môžete napísať pár slov o sebe!
Ja sa volám Mira a mám 41 rokov.Pochádzam zo Slovenska a žijem v malom meste Bytča.Moja rodina má 4 členov-ja,môj drahý manžel,jeho syn-19 a náš miláčik Timko-4!Scrapbookingu sa venujem 2 roky a dizajnérstvu aktívne od septembra 2008.
Here you can introduce you !
My name is Mira,and I am 41! I am from Slovakia and live in small town Bytča!My family includes: Me,my dear husband his 19 year son and our sweetie Timotej-4!I am addicted to scrapbook 2 years and designing from september 2008!
Ahoj!
Tu môžete napísať pár slov o sebe!
Ja sa volám Mira a mám 41 rokov.Pochádzam zo Slovenska a žijem v malom meste Bytča.Moja rodina má 4 členov-ja,môj drahý manžel,jeho syn-19 a náš miláčik Timko-4!Scrapbookingu sa venujem 2 roky a dizajnérstvu aktívne od septembra 2008.
Re: Welcome and write a bit about you. /Vitajte a napíšte niečo o sebe/
Ahoj, ja sa volám Jana a mám cca 36 rokov... Som stredoškolská učiteľka matematiky... obľúbená.... Mám dve úžasné deti, Dominika má 8 rokov a Maroško bude mať v máji 3 roky. Našu rodinu dopĺňa môj fantastický manžel Maroš. Scrapovaniu sa venujem od júna 2008 a ďakujem za to svojej najlepšej kamarátke Maline, ktorú možno poznáte. Rada pracujem na PC, učím teenedžerov a venujem sa rodine...
Hi, I my name is Jana and I have about 36 year ... I am a secondary mathematics teacher ... Favorite I have two wonderful children, Dominika has a 8 year Maroško and will have a 3 year in May. Our family added to my fantastic man Maroš. Scrapowork deals since June 2008 and thank you for your best friend Malina, which can be seen. I like working on the PC, teenegers teach and work in the family ... : bounce: I sorry my bad anglish... translator... is my friend...
Hi, I my name is Jana and I have about 36 year ... I am a secondary mathematics teacher ... Favorite I have two wonderful children, Dominika has a 8 year Maroško and will have a 3 year in May. Our family added to my fantastic man Maroš. Scrapowork deals since June 2008 and thank you for your best friend Malina, which can be seen. I like working on the PC, teenegers teach and work in the family ... : bounce: I sorry my bad anglish... translator... is my friend...
Anonymný- Anonymný
Ahoj holky,
Jmenuji se Kristina( 1975 ), scrapuji tak jeden rok, totálně jsem tomu propadla, jinak profesionálně fotím.
doma mám tři špunty(Honzík 04, Julie+Ema 06) kteří mi zabírají zbývající čas.
miluji hořkou čokoládu a nesnáším úřady a papírování!!!
nenuťte mě to překládat do AJ to by mě zničilo!! , je to má slabá stránka.
Jmenuji se Kristina( 1975 ), scrapuji tak jeden rok, totálně jsem tomu propadla, jinak profesionálně fotím.
doma mám tři špunty(Honzík 04, Julie+Ema 06) kteří mi zabírají zbývající čas.
miluji hořkou čokoládu a nesnáším úřady a papírování!!!
nenuťte mě to překládat do AJ to by mě zničilo!! , je to má slabá stránka.
Anonymný- Anonymný
Hallo girls!
My name is Chris...living in Germany...I am 50 jears old...have no children....but many animals all around me...dogs..cats..birds.
I`m scrapping since last summer..before I make signtags...blends and animations.
I`m living and working together with my husband on a inland ship for transportation...just in time I am in Netherland(Amsterdam).
Hope we have a nice time together!
My name is Chris...living in Germany...I am 50 jears old...have no children....but many animals all around me...dogs..cats..birds.
I`m scrapping since last summer..before I make signtags...blends and animations.
I`m living and working together with my husband on a inland ship for transportation...just in time I am in Netherland(Amsterdam).
Hope we have a nice time together!
Goldi- Anonymný
Ahoj holky,
jmenuji se Mirka a jsem z Brna.Mám 36 roků,jsem vdaná a mám dvě děti.Lukáš má dva roky a 2 měsíce a Bára bude mít v dubnu 5 roků .
Scrapuji od března 2008 a zatím mně to pořád baví
Hi ladies,
My name is Mirka .I live in the Czech Republic,Brno.I´m 36 years old.I have a husband and two children.The boy Lukas has 2 years and two months and doughter Bara will have 5 years in April.Scrapowork deals since March 2008. And yet I still enjoy.
sorry for my bad English
jmenuji se Mirka a jsem z Brna.Mám 36 roků,jsem vdaná a mám dvě děti.Lukáš má dva roky a 2 měsíce a Bára bude mít v dubnu 5 roků .
Scrapuji od března 2008 a zatím mně to pořád baví
Hi ladies,
My name is Mirka .I live in the Czech Republic,Brno.I´m 36 years old.I have a husband and two children.The boy Lukas has 2 years and two months and doughter Bara will have 5 years in April.Scrapowork deals since March 2008. And yet I still enjoy.
sorry for my bad English
Anonymný- Anonymný
Tak jsem to asi odeslala někam úplně do pryč, tak ještě jednou:
Hello all!
My name is Hanka, I am 29 years old, I have one son, his name is Honzílk and he is 2 years old, I do digiscrapbooking for about one year and it takes my whole free time (sweet moments, when my son is sleeping) and I don't have time for any orher hobby.
Jmenuju se Hanka, je mi 29 let, mám syna Honzíka, kterému jsou dva rokyscrapu se věnuju zhruba rok a zabírá mi to veškerý volný čas ( vzácné chvilky, když Honzík spí), a tak už mi nezbývá čas na jiné koníčky.
Hello all!
My name is Hanka, I am 29 years old, I have one son, his name is Honzílk and he is 2 years old, I do digiscrapbooking for about one year and it takes my whole free time (sweet moments, when my son is sleeping) and I don't have time for any orher hobby.
Jmenuju se Hanka, je mi 29 let, mám syna Honzíka, kterému jsou dva rokyscrapu se věnuju zhruba rok a zabírá mi to veškerý volný čas ( vzácné chvilky, když Honzík spí), a tak už mi nezbývá čas na jiné koníčky.
Anonymný- Anonymný
Ahoj všem.Jmenuju se Katka je mi 38let,doma mám Adélu 7let a pubouška Michala za pár dní 16ti letýho.Pracovala jsem jako zástupce na jedné čerpací stanici a jen co se dám do kupy se zdravím o práci příjdu,tak vlastně nevím čím budu dál .Mám doma ještě úžasnýho chlapa o kterýho se fakt můžu opřít.Se scrapem jsem se seznámila zhruba před rokem a totálně jsem tomu propadla,šly stranou i moje oblíbené knížky!Mezi moje koníčky patří i fotografování,ale to je v zárodku,pořád se učím.S tou angličtinou se přikláním ke Kacir,snad to příště napravím.Tak se tady všechny mějme supééér!!!
Anonymný- Anonymný
Ahoj, já jsem Martina, je mi zatím 32 let, mám dvě děti, skoro 11 letého Dominika a 3 letou Adélku.
Scrapu se věnuji už 3 rokem, moc mě to baví, je to můj relax a miluju knížky.
AJ je taky moje slabá stránka...
Hi, I'm Martina, I'm still 32 years old, I have two children, almost 11-year-old Dominic and 3 years Adélka.
Scrap is giving you 3 years, much to amuse me, it's my relaxation and I love books. : D
AJ is also my weakness ... pardon the use of translator
Scrapu se věnuji už 3 rokem, moc mě to baví, je to můj relax a miluju knížky.
AJ je taky moje slabá stránka...
Hi, I'm Martina, I'm still 32 years old, I have two children, almost 11-year-old Dominic and 3 years Adélka.
Scrap is giving you 3 years, much to amuse me, it's my relaxation and I love books. : D
AJ is also my weakness ... pardon the use of translator
martina- Počet príspevkov : 69
Registration date : 17.02.2009
Ahojte!
takze, kto ma nepozna, volam sa Jana, byvam v dedinke pri Zlatych Moravciach, popripade pri Nitre :-) Tento rok oslavim 30, mam skveleho manzela a 2 deti - Martinku - bude mat 5 a Matus mal 2. Scrapu sa venujem nieco vyse roka.
My name is Jana, live in Slovakia, have 2 children Martina 5y. a Matus 2y.
takze, kto ma nepozna, volam sa Jana, byvam v dedinke pri Zlatych Moravciach, popripade pri Nitre :-) Tento rok oslavim 30, mam skveleho manzela a 2 deti - Martinku - bude mat 5 a Matus mal 2. Scrapu sa venujem nieco vyse roka.
My name is Jana, live in Slovakia, have 2 children Martina 5y. a Matus 2y.
Anonymný- Anonymný
Ahojky, já se jmenuji Jana (1975). Bydlím v Rožnově pod Radhoštěm, skoro na hranicích se Slovenskem, ale narodila jsem se v Brně a stále mě tam něco táhne.... Mám tři malé kluky, no malé Staník 8, Ondra 6, Vašík 2. Jsou to pokladi, jen je vykopat .
Mám moc ráda a baví mě ruční a výtvarné práce - kromě šití. Program na úpravu fotek jsem hledala od té doby, co se mi narodil Staník, až mi kamarádka konečně dala odkaz na B-C, a to je dva roky nazpět. Totálně mě scrap dostal a vážně mě to moooc baví!
Cizí řečí vládnu tak max. rusky ze školy
Mám moc ráda a baví mě ruční a výtvarné práce - kromě šití. Program na úpravu fotek jsem hledala od té doby, co se mi narodil Staník, až mi kamarádka konečně dala odkaz na B-C, a to je dva roky nazpět. Totálně mě scrap dostal a vážně mě to moooc baví!
Cizí řečí vládnu tak max. rusky ze školy
Anonymný- Anonymný
Hi!
My name is Tanja. I live in Regensburg /Germany together with my DH Gazmend and my two kids Maximilian (10) and Dafina (3).
I am addicted to scrapbooking for about 3 years now.
I am so glad to be guest on this team and can't wait to get you known.
My name is Tanja. I live in Regensburg /Germany together with my DH Gazmend and my two kids Maximilian (10) and Dafina (3).
I am addicted to scrapbooking for about 3 years now.
I am so glad to be guest on this team and can't wait to get you known.
Ahojte, ja sa volam Andrea, mam 26 rokov (tusim som tu najmladsia chi chi), som zo Slovenska a byvam v tom istom meste ako nasa sefka Mirka Som stastne vydata a mam jednu dcerku Ninku (2,5 r.). Scrapovaniu som prepadla v novembri 2007 a odvtedy je to pre mna mania Popri materskej dovolenke natacam a spracovavam video a vela sa ucim o foteni, raz by som chcela byt dobra fotografka
Vsetky vas tu v nasom novom fore vitam a tesim sa na nase super dielka
Vsetky vas tu v nasom novom fore vitam a tesim sa na nase super dielka
Ahoj, já jsem Lenka, i snad se můžu představit, i když jsem tu jen jako host na březen:-) Je mi 21 let, mám dcerku Kristýnu (2) A scrapu jsem propadla někdy během loňskýho roku:-) Jsem ráda, že mezi vás můžu patřit - i když jen na chvilku:-)
Hi, i´m Lenka aka Miney and i´m from Czech Republic and i have 21 year´s, and I have two years' daughter Kristynka ...
Hi, i´m Lenka aka Miney and i´m from Czech Republic and i have 21 year´s, and I have two years' daughter Kristynka ...
Anonymný- Anonymný
Hello Girls...
My name is Agata, I have 31 years, I live in Poland.
I have splendid husband and 3,5 years old son - Kamil...
In free time i loved scrapbooking LO. I loved to making photography - I photograph all around...
I'm soo happy that I am here...
My name is Agata, I have 31 years, I live in Poland.
I have splendid husband and 3,5 years old son - Kamil...
In free time i loved scrapbooking LO. I loved to making photography - I photograph all around...
I'm soo happy that I am here...
Anonymný- Anonymný
Hello.
My name is Anna.
I'm married.
I mum of two remarkable children.
Which I madly love.
My hobby is digital scrapbook.
My name is Anna.
I'm married.
I mum of two remarkable children.
Which I madly love.
My hobby is digital scrapbook.
Anonymný- Anonymný
ahoj, jmenuji se Olga, ale na diskuzích používám nick Duhovka
Je mi 29 let, bydlíme s manželem ve vesnici blízko Zlína, máme 2 letého syna.
Pracuji jako učitelka u mentálně postižených dětí a i teď při MD se školou spolupracuji na přípravě projektů.
Scrapování jsem objevila na konci roku 2007, je to můj velký koníček a jsem ráda, že zde můžu být tento měsíc host.
Je mi 29 let, bydlíme s manželem ve vesnici blízko Zlína, máme 2 letého syna.
Pracuji jako učitelka u mentálně postižených dětí a i teď při MD se školou spolupracuji na přípravě projektů.
Scrapování jsem objevila na konci roku 2007, je to můj velký koníček a jsem ráda, že zde můžu být tento měsíc host.
Anonymný- Anonymný
Hi I'm Kasia
I'm 24 years old. I live with my hustband and my 2 years old daughter in Warsaw (Poland)
I study psychlogy, that's my passion next to the scrapbooking.
I hope you'll like my work
I'm 24 years old. I live with my hustband and my 2 years old daughter in Warsaw (Poland)
I study psychlogy, that's my passion next to the scrapbooking.
I hope you'll like my work
Anonymný- Anonymný
Hi girls,
My name is Justyna. I'm 23 now and actually I'm student. I love figureskating, artistic gymnastic and of course digital scrapbooking
Thanks for opportunity to being here
My name is Justyna. I'm 23 now and actually I'm student. I love figureskating, artistic gymnastic and of course digital scrapbooking
Thanks for opportunity to being here
Anonymný- Anonymný
Anonymný- Anonymný
Ahoj holky,
děkuji moc za přivítání ve vašem forum. A teď něco o sobě. Mám 2 roky starou holčičku Vanesu. Jsem na mateřské dovolené, kterou si opravdu moc užívám. Scrap jsem začla dělat cca před rokem a dost mě to baví. Snažím se každou volnou minutu strávit u PC.
Jsem ráda, že jsem mezi Vámi.
Hi guys,
Thank you so much for the welcome in your forum. And now something about yourself. I have a 2 year old girl Vanesa. I am on maternity leave, you really, really enjoy. Scrap inclusion I do about a year ago and I quite enjoy. I try to spend every spare minute in the PC.
I am glad that I am among you.
děkuji moc za přivítání ve vašem forum. A teď něco o sobě. Mám 2 roky starou holčičku Vanesu. Jsem na mateřské dovolené, kterou si opravdu moc užívám. Scrap jsem začla dělat cca před rokem a dost mě to baví. Snažím se každou volnou minutu strávit u PC.
Jsem ráda, že jsem mezi Vámi.
Hi guys,
Thank you so much for the welcome in your forum. And now something about yourself. I have a 2 year old girl Vanesa. I am on maternity leave, you really, really enjoy. Scrap inclusion I do about a year ago and I quite enjoy. I try to spend every spare minute in the PC.
I am glad that I am among you.
Anonymný- Anonymný
Hello
Hi everyone. I am Mish, I am married, have 6 children and live in Australia.
I am very happy to be here on Mira's team.
I do not know any Czech so have been trying to translate the forum with a translator. I now know how some of you feel in the English speaking forums! I will try to translate what I am saying, but don't know how well I can do it.
Thanks for having me here Mira, I'm very excited!
Ahoj každý. JÁ am Mish , JÁ am ženatý , mít 6 dítě a aktivní do Austrálie. JÁ am dokonalý šťastný až k být zde dále Zázrak četa. JÁ činit ne vŘdŘt jakýkoliv Čech asi tolik mít been trying až k chápat člen určitý fórum s jeden překladatel. JÁ teď vŘdŘt jak? nějaký of tebe cítění do Angličané mluvení fórum! JÁ vůle namáhat až k chápat jaký JÁ am rčení , aby ne don't vŘdŘt jak? dobře Dovedu činit ono. Být zavázán do having mne zde Zázrak I'm dokonalý podráždit!
I am very happy to be here on Mira's team.
I do not know any Czech so have been trying to translate the forum with a translator. I now know how some of you feel in the English speaking forums! I will try to translate what I am saying, but don't know how well I can do it.
Thanks for having me here Mira, I'm very excited!
Ahoj každý. JÁ am Mish , JÁ am ženatý , mít 6 dítě a aktivní do Austrálie. JÁ am dokonalý šťastný až k být zde dále Zázrak četa. JÁ činit ne vŘdŘt jakýkoliv Čech asi tolik mít been trying až k chápat člen určitý fórum s jeden překladatel. JÁ teď vŘdŘt jak? nějaký of tebe cítění do Angličané mluvení fórum! JÁ vůle namáhat až k chápat jaký JÁ am rčení , aby ne don't vŘdŘt jak? dobře Dovedu činit ono. Být zavázán do having mne zde Zázrak I'm dokonalý podráždit!
Anonymný- Anonymný
Ahoj,
jmenuji se Soňa, můj nick je Sonrisa. Je mi 32let, mám 3děti, které nadevšechno miluji. Mým velkým koníčkem jsou auta, výlety, focení a scrapbook. jsem moc ráda, že mě Mirka vzala jako hosta do týmu, za to moc děkuji.
Hello,
My name is Sona, my nick is sonrisa. I am 32 years, I have 3 children that I love too. My major hobby is cars, trips, photography and scrapbook. I am very glad that I took as a guest Mirka to the team, to thank you too.
jmenuji se Soňa, můj nick je Sonrisa. Je mi 32let, mám 3děti, které nadevšechno miluji. Mým velkým koníčkem jsou auta, výlety, focení a scrapbook. jsem moc ráda, že mě Mirka vzala jako hosta do týmu, za to moc děkuji.
Hello,
My name is Sona, my nick is sonrisa. I am 32 years, I have 3 children that I love too. My major hobby is cars, trips, photography and scrapbook. I am very glad that I took as a guest Mirka to the team, to thank you too.
Anonymný- Anonymný
Hello!
My name is Jana.
I am 35 years old and live with my family in Germany / Berlin.
My quite big love is my 9 year-old son:-)
I scrape since February, 2008 and it has become beside taking photos, a very big hobby.
I am glad very much about the nice, common time with you!
Many greetings Jana
My name is Jana.
I am 35 years old and live with my family in Germany / Berlin.
My quite big love is my 9 year-old son:-)
I scrape since February, 2008 and it has become beside taking photos, a very big hobby.
I am glad very much about the nice, common time with you!
Many greetings Jana
farfalla- Anonymný
Hallo Jana! Schön dich hier zu sehen!
Hi girls!!!
My name is Dorota. I came from Poland, live with my friend-man and daughter Laura (4 years old) in Ciechocinek. I work as secretary. I love scrapbooking since 2 years
I'm happy meet You all here
My name is Dorota. I came from Poland, live with my friend-man and daughter Laura (4 years old) in Ciechocinek. I work as secretary. I love scrapbooking since 2 years
I'm happy meet You all here
Anonymný- Anonymný
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: